Ads not shown when logged in
Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't log in on Chromium

  1. #1
    Humble Wordsmith ETA's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Normally Somerset, sometimes on a yacht.
    Posts
    1,601

    Default Can't log in on Chromium

    I've just installed Linux on my latest laptop, I can log in using Firefox, but when I try to log in on Chromium I can't put anything into the log in boxes on the main site. Works on the forum site (which is what I'm using here). So what's the difference between the two sites' fields?

    Solved - I disabled my ad blocker, logged in, the reset my ad blocker.
    Last edited by ETA; 20-09-2023 at 08:22.
    'Beer is for all day, not just for breakfast'.

  2. #2
    This Space For Hire
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Out West
    Posts
    3,191

    Default

    Can't log in on MS Edge; I get a 403 error code.

  3. #3
    Pub researcher (unpaid) rpadam's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere in the Low Weald
    Posts
    5,045

    Default

    Quote Originally Posted by Tris39 View Post
    Can't log in on MS Edge; I get a 403 error code.
    I have the same following a recent Edge update, and have spent some time trying to find the cure.

    For me, I needed to add pubsgalore.co.uk under 'Never use Secure Network for these sites' on this page: edge://settings/privacy/SecureNetworkSites.

    NB - The main site still worked anyway (address starting https), but not the Forum (starting http) until I made that change.

  4. #4
    This Space For Hire
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Out West
    Posts
    3,191

    Default

    Quote Originally Posted by rpadam View Post
    I have the same following a recent Edge update, and have spent some time trying to find the cure.

    For me, I needed to add pubsgalore.co.uk under 'Never use Secure Network for these sites' on this page: edge://settings/privacy/SecureNetworkSites.

    NB - The main site still worked anyway (address starting https), but not the Forum (starting http) until I made that change.
    Brilliant!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •