Ads not shown when logged in
Results 1 to 5 of 5

Thread: Web links approved but not showing on pub page

  1. #1
    Glass Half Empty
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Manchester
    Posts
    183

    Default Web links approved but not showing on pub page

    I added two new locations recently and once they were approved added their web sites:

    Beer Box
    Electrik Box

    They are showing as approved under the "latest updates" section of each pub page but only the WhatPub link is actually visible.

    There seems to be an issue adding Facebook links at the moment too, though when you try you get an error message alerting you to the fact that it is a known issue and Dave is working on it.

    Would it be a stretch to assume the two issues are linked (no pun intended)? Or have these two just gone rogue for some reason? Anyone else had issues?

  2. #2
    Pub researcher (unpaid) rpadam's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere in the Low Weald
    Posts
    3,332

    Default

    Quote Originally Posted by RealAleRobUK View Post
    I added two new locations recently and once they were approved added their web sites:

    Beer Box
    Electrik Box

    They are showing as approved under the "latest updates" section of each pub page but only the WhatPub link is actually visible.

    There seems to be an issue adding Facebook links at the moment too, though when you try you get an error message alerting you to the fact that it is a known issue and Dave is working on it.

    Would it be a stretch to assume the two issues are linked (no pun intended)? Or have these two just gone rogue for some reason? Anyone else had issues?
    Don't know what happened there, but I don't think the issues are linked since the Facebook problem is very specific from what understand from Dave.

    Not aware of anybody else having issues, so I suggest you try adding them again.

  3. #3
    Glass Half Empty
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Manchester
    Posts
    183

    Default

    Quote Originally Posted by rpadam View Post
    Don't know what happened there, but I don't think the issues are linked since the Facebook problem is very specific from what understand from Dave.

    Not aware of anybody else having issues, so I suggest you try adding them again.
    Thanks for your reply. I might leave it a few days to be on the safe side and then submit them again.

  4. #4
    Glass Half Empty
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Manchester
    Posts
    183

    Default

    Just to follow up, I re-submitted the links and they are now showing. Must have been a temporary glitch I suppose!

  5. #5
    Pub researcher (unpaid) rpadam's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere in the Low Weald
    Posts
    3,332

    Default

    Quote Originally Posted by RealAleRobUK View Post
    Just to follow up, I re-submitted the links and they are now showing. Must have been a temporary glitch I suppose!
    Good news.

Similar Threads

  1. Separate areas not showing up
    By Al 10000 in forum Requests
    Replies: 1
    Last Post: 29-05-2015, 10:43
  2. Issue with pictures surpressed but still showing
    By Quinno in forum That Doesn't Go There!
    Replies: 0
    Last Post: 15-01-2015, 20:44
  3. Showing postcodes by default
    By Quinno in forum Chit Chat
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-2014, 23:35
  4. Old Reviews Showing As New.
    By Aqualung in forum Chit Chat
    Replies: 6
    Last Post: 10-06-2014, 23:51
  5. Tandleman's Beer Blog - Showing How its Done
    By Blog Tracker in forum Blog Tracker
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2011, 15:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •