Ads not shown when logged in
Results 1 to 5 of 5

Thread: Cant's get the main page loaded

  1. #1
    Real Ale Drinker
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Clapham, SW4
    Posts
    175

    Unhappy Cant's get the main page loaded

    Hi,
    When trying to run Pubsgalore.co.uk I keep getting this message:

    This site can’t be reached

    The web page at https://www.pubsgalore.co.uk/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
    ERR_SPDY_INADEQUATE_TRANSPORT_SECURITY

    Is there a problem at my end or yours?
    This Forum page runs okay.

    Thanks

    Arthuish

  2. #2
    Real Ale Drinker
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Clapham, SW4
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by Arthurish View Post
    Hi,
    When trying to run Pubsgalore.co.uk I keep getting this message:

    This site can’t be reached

    The web page at https://www.pubsgalore.co.uk/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
    ERR_SPDY_INADEQUATE_TRANSPORT_SECURITY

    Is there a problem at my end or yours?
    This Forum page runs okay.

    Thanks

    Arthuish
    Forget the question. I only have problems when running it through Chrome, Firefox seems to work okay.

    Arthuish

  3. #3
    Administrator Dave M's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bristol
    Posts
    1,053

    Default

    Glad to hear it worked in Firefox for you.

    Thanks for letting me know about the problem though, it is a little worrying that is happening in Chrome. I'll look into whether there is anything I can do to fix it.

  4. #4
    I'll stay on me own
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Backwell, North Somerset
    Posts
    444

    Default

    I get a similar error in Chrome, although as my rather ancient desktop still runs XP I assumed that was the issue so hadn't bothered reporting it. I think it may have started when PuG migrated to it's new server a few months back.

  5. #5
    Administrator Dave M's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bristol
    Posts
    1,053

    Default

    Yes the new secure certificate that I have installed on the site doesn't play nicely with XP at all. That is affecting about 2% of the potential visitors and I should try to find a workaround but it is awkward.

    The error Arthurish posted is slightly different to anything I was expecting and I suspect it might be caused by me trying to use some technology that's just too new and getting it wrong.

Similar Threads

  1. Don't show on main page button
    By bcfczuluarmy in forum Chit Chat
    Replies: 15
    Last Post: 07-04-2014, 21:16
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-01-2014, 11:25
  3. The Loaded Dog, Leytonstone
    By Rex_Rattus in forum That Doesn't Go There!
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2012, 11:52
  4. The Pub Curmudgeon - Loaded
    By Blog Tracker in forum Blog Tracker
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2010, 14:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •