Ads not shown when logged in
Results 1 to 5 of 5

Thread: Weird connection problem

  1. #1
    Glass Half Empty
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    SW London
    Posts
    208

    Default Weird connection problem

    Wondered if anyone more technically proficient than me (i.e. almost anyone) could help me with an odd problem connecting to the main PuG site. I recently took my laptop on holiday abroad, and used the network of the hotel I was staying in. Having returned, I find that whenever I try to acess the PuG main page, it takes me to a screen asking me to enter the hotel network access code (which I don't remember). I can get any other site, and any other PuG page, just not the main page. It does it by whatever means I try to access the main page - via bookmark, internet search, or by trying to go back to the main page from other PuG pages. So it seems to think that this specific address is something I need the hotel access code to go to. It still does it even though I've both deleted my browsing history and deleted the hotel network from my networks list.

    Any ideas anyone? I expect this may be one where I will end up feeling increadibly dim...
    'Immanuel Kant was a real pissant who was very rarely stable' - Python

  2. #2
    Old & Bitter oldboots's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    God's Own County
    Posts
    4,771

    Default

    sounds like a cookie needs deleting.

    Tell us, now, how and when
    We may find the bravest men?
    A sure test, an easy test:
    Those that drink beer are the best

  3. #3
    Glass Half Empty
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    SW London
    Posts
    208

    Default

    Thanks OB, good idea. However, I've now deleted all cookies, rebooted machine, and it still won't let me get to the PG home page. Any other ideas anyone?
    'Immanuel Kant was a real pissant who was very rarely stable' - Python

  4. #4
    Old & Bitter oldboots's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    God's Own County
    Posts
    4,771

    Default

    It may a cache problem, try pressing F5 when you're on the main page.

    Another way, which is more of a nuclear option, in Internet Explorer go to the tools menu and select Internet Options then the Advanced tab on the box that should pop up. Near the bottom is a button marked RESET which returns everything to its default setting.

    Tell us, now, how and when
    We may find the bravest men?
    A sure test, an easy test:
    Those that drink beer are the best

  5. #5
    Glass Half Empty
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    SW London
    Posts
    208

    Default

    Thanks again OB, F5 sorted it.

    I'm tempted to ask what a cache is, but think best I resist that!
    'Immanuel Kant was a real pissant who was very rarely stable' - Python

Similar Threads

  1. Weird address
    By Quinno in forum That Doesn't Go There!
    Replies: 1
    Last Post: 18-07-2012, 22:50
  2. Weird url
    By Quinno in forum That Doesn't Go There!
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2012, 15:08
  3. a swift one - And I Thought I Was Weird !
    By Blog Tracker in forum Blog Tracker
    Replies: 0
    Last Post: 19-03-2011, 09:21
  4. Tandleman's Beer Blog - The Thornbridge Connection
    By Blog Tracker in forum Blog Tracker
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2010, 13:40
  5. Weird and Very Old.
    By arwkrite in forum Requests
    Replies: 16
    Last Post: 29-10-2009, 12:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •