PDA

View Full Version : Carnlough



rpadam
25-11-2015, 20:55
There are three pubs listed for the town of Carnlough in Co Antrim, but the following two have a typo in the addresses where the town is mis-spelt Camlough.


Glencloy Inn (http://www.pubsgalore.co.uk/pubs/69289/)

Londonderry Arms Hotel (http://www.pubsgalore.co.uk/pubs/46332/)

I can find no way of editing these two entries to correct the town name or 'Served area'.

However, the third one, the Bridge Inn (http://www.pubsgalore.co.uk/pubs/46302/) is now OK.

Any ideas Dave / admins?

ROBCamra
26-11-2015, 07:53
There are three pubs listed for the town of Carnlough in Co Antrim, but the following two have a typo in the addresses where the town is mis-spelt Camlough.


Glencloy Inn (http://www.pubsgalore.co.uk/pubs/69289/)

Londonderry Arms Hotel (http://www.pubsgalore.co.uk/pubs/46332/)

I can find no way of editing these two entries to correct the town name or 'Served area'.

However, the third one, the Bridge Inn (http://www.pubsgalore.co.uk/pubs/46302/) is now OK.

Any ideas Dave / admins?

We can't do it, that's why it's all been referred to Admin.

rpadam
26-11-2015, 22:52
We can't do it, that's why it's all been referred to Admin.
My point was more that the change was made successfully for the Bridge Inn but not the other two, for no obvious reason...

oldboots
27-11-2015, 08:44
My point was more that the change was made successfully for the Bridge Inn but not the other two, for no obvious reason...

I suppose you can add a new area and stop the old one displaying, but not once its been referred. The old incorrect area will remain on the system unless Dave deletes it.

rpadam
27-11-2015, 23:24
I suppose you can add a new area and stop the old one displaying, but not once its been referred. The old incorrect area will remain on the system unless Dave deletes it.
I tried that before referring - it seemed to work for one, but not the other two...

sheffield hatter
30-11-2015, 22:27
I think the method is to remove the pubs from the false area. Once nothing is left the area should disappear - I've done this before and there's no need to involve Dave.

Strangely, Londonderry Arms Hotel is not assigned to an area, but Glencloy Inn still is. I was able to add the former to "Camlough" and take it out again, but I couldn't take the latter out of "Camlough". Presumably, as OB says, because it's been referred to Admin. Sigh.

rpadam
30-11-2015, 22:46
I think the method is to remove the pubs from the false area. Once nothing is left the area should disappear - I've done this before and there's no need to involve Dave.

Strangely, Londonderry Arms Hotel is not assigned to an area, but Glencloy Inn still is. I was able to add the former to "Camlough" and take it out again, but I couldn't take the latter out of "Camlough". Presumably, as OB says, because it's been referred to Admin. Sigh.
That worked with the Bridge, but not the other two for some reason, and something has got very muddled with the (incorrect) CaMlough area and the (correct) CaRNlough area.